Digitale behandelingen en therapieën – gemakkelijk en snel

Online Behandelingen

Vrijwel alle behandelvormen en therapieën bieden wij nu ook online aan. Ideaal voor als je niet de deur uit kunt of wilt.

Online Behandelingen & Therapieën

Ga je liever de deur niet uit? Geen punt, FacioNovo biedt ook online sessies aan. Iedereen die over een computer, laptop, telefoon of tablet met internet (wifi) beschikt kan deelnemen aan een online behandeling.
 
De online behandelsessies zijn uiterst gebruiksvriendelijk en technische kennis is echt niet nodig. Daarbij, geen paniek want ik ben er voor je om je te helpen.
 
Natuurlijk bekijken we van tevoren samen of online behandelen bij jouw hulpvraag past. Als dat mogelijk is, dan leg ik je uit hoe we samen digitaal aan de slag kunnen.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor een online behandeling zijn gelijk aan de regulaire tarieven. Deze bedragen € 65, per consult. Je ontvangt hiervoor een factuur.
 
Doorverwijzing via de huisarts is niet nodig. De factuur kun je bij je zorgverzekeraar indienen en kan vanuit de aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk worden vergoed. De behandelingen hebben geen invloed op het eigen risico.
Raadpleeg vooraf altijd even je polis, zodat je weet hoe het zit.
 
Indien je nog vragen hebt kun je altijd contact met mij opnemen.

Hoe werkt een online behandeling?

De inhoud van behandelingen zijn voor de behandelingen die online mogelijk zijn vrijwel gelijk aan een behandeling die in de praktijk zou plaatsvinden. Het enige verschil is dat dit nu digitaal gebeurd, via videobellen. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een apparaat met een camera, zoals een laptop, tablet of telefoon.
Online behandelingen verlopen op een veilige manier via via e-health.

online therapie roermond

Voordelen van online behandelingen en therapieën

✅ I.vm. het coronavirus blijven wij allemaal zoveel mogelijk thuis en reizen we zo min mogelijk. Online behandelingen zijn volledig corona-proof.

✅ Met online behandelingen kunnen we direct aan de slag en je kunt zodoende zeer snel hulp krijgen. Je bent niet afhankelijk van wachttijden.

✅ Je hoeft niet naar de praktijk te komen.
Dat scheelt reistijd.

✅ Je kunt thuis in je eigen vertrouwde omgeving blijven.

✅ Het is flexibel, wij kunnen tussentijds makkelijk contact hebben wanneer jij dat nodig hebt. Mocht het even niet lekker lopen, dan zijn we zo aan het videobellen.

✅ Digitale afspraken kunnen ook ‘s avonds of in het weekend gemaakt worden.

✅ Mocht je moeite hebben met de deur uitgaan, vanwege fysieke of psychologische problemen, dan zijn online behandelingen een prima oplossing.

praktijk roermond

Doorverwijzing via de huisarts is niet nodig.

Behandelingen kunnen vanuit de aanvullende verzekering worden vergoed. Raadpleeg altijd je polis. 

Stuur mij een bericht

Stuur een berichtje en ik neem binnen 1 werkdag contact met je op.

  Praktijkadres

  Noordhoven 2
  6042 NW Roermond

  E-mail

  info@facionovo.nl

  Telefoon

  T. 06 107 250 75

  I.v.m. COVID-19 bieden wij ook online behandelingen en therapieën. Klik hier voor meer informatie. Verbergen Meer informatie

  Privacy & Cookies Policy